I morgen skinner solen

“Maria Grønlykke skriver lyst og poetisk. Og til at forstå. Gad vide, om ikke man bliver et bedre menneske af at læse hendes nye roman ‘I morgen skinner solen’? … Det er noget af en prosaisk bedrift at skrive en offerhistorie om en enfoldig kvindes hengivenhed til et svin af en mand, og så samtidig magte at gøre den så lys og poetisk, som det sker her.”

Politiken
Læs hele anmeldelsen


“En mangefarvet og på samme tid munter og sorrig stemme. … Med lige dele empati, menneskekundskab og humor når Grønlykke langt under huden på sine personer. … Grønlykke, derimod, har et ualmindeligt godt greb om disse sørgelige, virkelige og alligevel helt igennem elskelige skæbner. En menneskekender.”

Information
Læs hele anmeldelsen


“Hendes afgørende styrke som forfatter er evnen til at få det absolut hjerteskærende i menneskers livshistorie til at gå hånd i hånd med det humoristiske og folkekomiske… Talentet rækker vidt, humoren stikker dybt, og favner varmt om Danmark og danskerne i denne iskolde tid.”

Berlingske
Læs hele anmeldelsen


“For tre år siden debuterede Maria Grønlykke med “Fisketyven”, en samling fortællinger med fynsk lune og masser af fynsk dialekt. Nu har hun valgt at prøve kræfter med romangenren, og resultatet er overbevisende.”

Kristeligt Dagblad
Læs hele anmeldelsen